Espanyol

Iván Pillud passa la revisió mèdica prèvia a la seva incorporació al club

Iván Alexis Pillud, el quart reforç de l'Espanyol per la temporada vinent, ha passat ja la revisió mèdica prèvia a la seva incorporació al club. Els serveis mèdics del club han constatat l'excel·lent estat físic del lateral argentí, que va aterrar ahir a la tarda a Barcelona. Pillud, de 23 anys i cedit pel Tiro Federal, arriba en préstec per un any, amb una opció de compra posterior per quatre temporades més. La presentació es farà demà a les onze del matí a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià.

Actualitzat
Asseguren que és un molt bon jugador, però per si alguna cosa ha agradat Iván Pillud des del moment en què va trepitjar la T1 ha estat pel seu tarannà rialler, espontani i divertit. Va posar per a les càmeres, es va fer fotos amb i sense bufanda de l'Espanyol i va atendre cadascun dels aficionats que s'hi van acostar. Iván Pillud es va ficar els aficionats a la butxaca abans de deixar anar el discurs que tot periquito vol escoltar.

Aquest matí s'ha presentat a la revisió mèdica vestit amb la samarreta de Tiro Federal, club propietari dels seus drets, però desbordant vitalitat i simpatia. A l'hora de fer la prova d'esforç, més brometes i, naturalment, la seva salutació, que ja s'ha fet característica.

Demà a quarts de dotze, presentació oficial a Sant Adrià. Veient la prèvia, no es descarta que la sala de premsa estigui atapeïda.
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut