Futbol

Iván "Pichu" Cuéllar carrega contra un periodista que el va acusar de desafiar l'afició del Deportivo de la Corunya

El porter de l'Sporting de Gijón no s'ha mossegat la llengua a l'hora d'explicar per què es va aturar quan baixava de l'autocar a les portes de Riazor

Actualitzat

En baixar de l'autocar, a les portes de Riazor, el porter de l'Sporting de Gijón Iván "Pichu" Cuéllar es va quedar durant uns segons aturat mirant alguna cosa fixament entre la multitud d'aficionats del Deportivo de la Corunya que escridassaven els que havien de ser els seus rivals a la darrera jornada de Lliga.

Va quedar-se glaçat durant uns segons perquè va veure com una persona tenia un atac d'epilèpsia entre la munió de seguidors de l'equip gallec. Un periodista, però, va interpretar que el "Pichu" Cuéllar tenia una actitud desafiant cap a l'afició rival.

El porter de l'Sporting ha aprofitat la primera ocasió que ha tingut per explicar-se davant de les càmeres, però estava tan enfadat que ha aclarit el que va passar en molt pocs segons i a continuació ha dedicat més de cinc minuts a propinar una sonora esbroncada als periodistes que hi havia a la sala de premsa.

Les imatges del que va passar quan baixava de l'autocar parlen per si soles:

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut