Tenis

Ivan Lendl serà el nou entrenador de l'escocès Andy Murray

L'escocès Andy Murray ha escollit l'extenista txec Ivan Lendl com a nou entrenador, amb el qual treballarà ja en el proper Open d'Austràlia, que començarà el 16 de gener. El txec ha afirmat que "estic molt emocionat de tenir la possibilitat de treballar amb Andy Murray. És un talent únic i espero poder ajudar a aconseguir metes històriques", ha apuntat Lendl, de 51 anys, tres vegades guanyador de Roland Garros i l'Open dels Estats Units i dos de l'Open d'Austràlia. El tenista escocès, actual número quatre del rànquing mundial, no tenia un entrenador definit des que el març passat va deixar de comptar amb el català Àlex Corretja, recentment nomenat capità de l'equip espanyol de Copa Davis.

Actualitzat
"Per mi era important incorporar al meu equip una persona capaç d'afegir una nova visió. L'impacte de Lendl és inqüestionable. Aportarà experiència i coneixements, especialment en els grans tornejos, que molt pocs poden explicar", va explicar Murray, que va triar Lendl entre altres grans llegendes de la raqueta com el croat Goran Ivanisevic, el britànic Tim Henman, el nord-americà John McEnroe o l'holandès Richard Krajicek.

"Andy és un gran jugador. Crec que és un guanyador potencial d'un Grand Slam. Ha millorat en els últims anys i aquesta temporada ha tingut mala sort de trobar-se amb un jugador fora del que és normal com Novak Djokovic", va dir Lendl del tenista escocès.


Anar al contingut