Espanyol

Iván de la Peña és dubte per jugar contra l'Sporting per unes molèsties al bessó de la cama dreta

Iván de la Peña serà dubte fins a última hora per jugar aquest diumenge contra l'Sporting de Gijón al Molinón. El capità de l'Espanyol s'ha entrenat durant tota la setmana a un ritme més suau que els seus companys per unes molèsties al bessó de la cama dreta i fins demà mateix Mauricio Pochettino no decidirà si entra a la llista de convocats. D'altra banda, Luis García ha destacat la bona dinàmica del conjunt blanc-i-blau a la Lliga i ha afegit que una victòria contra l'Sporting serviria per fer un salt de qualitat. Precisament, la temporada passada els blanc-i-blaus van guanyar per 0 a 3, una victòria que els va impulsar cap a la permanència.

Actualitzat
Amb gols de Nené, Román i Callejón la temporada passada els de Pochettino van certificar un zero a tres al Molinón que va significar un punt d'inflexió en la pèssima trajectòria de l'equip i que a la pràctica els va impulsar a la salvació. Diumenge els blanc-i-blaus tornen a Gijón i encara que la situació de l'equip sigui còmoda l'únic objectiu és continuar creixent a la Lliga. Dimecres tocarà remuntar contra el Getafe en Copa, però ara la prioritat és una altra.

La setmana passada Luis García va marcar el seu primer gol a la Lliga aquesta temporada. Diumenge torna a la seva terra però el gol no és una obsessió i està satisfet per la dinàmica positiva de l'equip blanc-i-blau.

Durant tota la setmana, Ferran Corominas i Iván de la Peña han tingut un treball diferenciat que el de la resta dels seus companys. Després de dos dies al marge del grup, el migcampista cantàbric esperarà veure com es troba demà per saber si estar en condicions de viatjar per unes molèsties al bessó de la cama dreta. En el cas de Coro, s'espera que l'extrem banyolí pugui estar a punt per al partit de tornada de la Copa del Rei contra el Getafe.
Anar al contingut