Actualitat blanc-i-blava

Iván de la Peña considera insuficient l'oferta de renovació de l'Espanyol i podria marxar

La renovació d'Iván de la Peña per l'Espanyol sembla que no va per gaire bon camí. Fa dos mesos que el director esportiu del club, Paco Herrera, es va reunir amb l'agent del jugador, Manel Ferrer, i la "fumata" blanca no arriba. El representant del jugador cantàbric considera l'oferta insuficient, però l'Espanyol no vol superar el límit salarial que s'ha marcat, ni tampoc acceptarà que el conseller Sebastián Javier assumeixi part de la fitxa del migcampista. Tot i que el jugador afirma que vol seguir a l'Espanyol, també podria tenir sobre la taula ofertes del València i de l'equip de la seva terra, el Racing de Santander.

Encara no s'ha dirigit al club, però, en les últimes hores, el representant d'Iván de la Peña, Manel Ferrer, ha començat a tibar la corda en el sentit que ha deixat entreveure que el migcampista cantàbric no està ben valorat per l'Espanyol. El director esportiu del club, Paco Herrera, ha ofert a De la Peña la possibilitat de renovar per dues temporades amb opció a una tercera i igualar-li la fitxa a la de Raúl Tamudo, de manera que, juntament amb Luis García, es convertirien en els tres jugadors més ben pagats de la plantilla.

L'entrenador del València, Quique Sánchez Flores, vol De la Peña al seu equip, encara que són Llevant, Atlètic de Madrid i un equip anglès els que realment han presentat una oferta formal al jugador. Es tracta d'ofertes econòmicament interessants que en qualsevol cas no superen l'interès del jugador a acabar la seva carrera al costat dels seus amics. De la Peña no fa declaracions, però sí l'entrenador, Ernesto Valverde, que veu el jugador molt centrat.

NOTÍCIES RELACIONADES