Espanyol

Iván Alonso i Nakamura s'incorporen a la disciplina del grup

Iván Alonso i Shunsuke Nakamura, que es van perdre l'últim partit de Lliga contra el Deportivo, s'han entrenat aquest dilluns amb normalitat i han demostrat que estan en condicions de jugar dimecres contra el Màlaga. Iván Alonso, que va ser baixa d'última hora per una gastroenteritis, ha evidenciat un bon nivell físic en la sessió preparatòria. Per la seva part, Nakamura va ser baixa contra el Deportivo per unes molèsties al lligament lateral intern del turmell esquerre. El jugador, que arrossegava molèsties des de l'últim partit que va jugar amb la seva selecció, s'ha incorporat a la dinàmica del grup.

Actualitzat
Menys optimistes són les previsions pel que fa a Iván de la Peña i Raúl Tamudo. De la Peña, de baixa per una elongació a la cama dreta, segueix un pla específic de recuperació i tot apunta que no podrà jugar fins diumenge que ve, contra el Xerez com a molt aviat.

Tamudo, baixa segura contra el Màlaga

Pel que fa a Tamudo, pateix una elongació al bíceps femoral de la cama dreta, segons que han confirmat les proves realitzades al davanter, que es perdrà el partit d'aquest dimecres contra el Màlaga. Tamudo haurà de continuar amb un entrenament individualitzat durant els pròxims dies i també sembla poc probable que pugui jugar contra el Xerez diumenge que ve. El seu retorn a la dinàmica del grup dependrà de la seva evolució al llarg d'aquesta setmana. L'altra absència de l'entrenament ha estat la del porter Javi Ruiz. El tercer porter blanc-i-blau no s'ha exercitat per una gastroenteritis.

Callejón aprofita l'oportunitat

José Callejón, davanter de l'Espanyol i autor del primer gol del conjunt blanc-i-blau aquesta campanya, ha assegurat que se sent millor futbolista que la temporada passada. "Em sento millor futbolista que l'any passat. Tinc més confiança i moltes ganes de demostrar coses", ha assegurat Callejón, un dels jugadors que més va aprofitar l'oportunitat dissabte passat davant el Deportivo de la Corunya (2-3).

Finalitza la instal·lació de la nova gespa


L'empresa Royalverd ha conclòs la instal·lació de la nova gespa de l'estadi de Cornellà-el Prat, que va començar a canviar-se fa menys d'una setmana i, per tant, l'Espanyol espera poder disputar els dos següents partits a casa sense cap problema.

Una vegada col·locada la gespa, s'iniciarà el procés d'adaptació a la superfície i es forçarà un arrelament ràpid perquè estigui en bones condicions de cara al partit d'aquest dimecres contra el Màlaga.

A partir d'ara s'iniciarà el marcatge topogràfic del terreny, es posaran les porteries i es continuarà amb el tractament per aconseguir un arrelament correcte que permeti que els panells col·locats no s'aixequin durant els pròxims partits.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut