Berg assetja la porteria de Buffon seguit de Chiellini (EFE)
Futbol

Itàlia juga amb foc i cau per la mínima davant de Suècia en l'anada de la repesca per al Mundial de Rússia (1-0)

Un únic gol de Johansson deixa l'eliminatòria lleugerament decantada per als suecs. Dilluns, a San Siro, es disputarà el partit de tornada

Actualitzat

Itàlia s'ha complicat la classificació per al Mundial de Rússia 2018 al Friends Arena de Solna en el partit d'anada de la repesca contra Suècia (1-0). El conjunt de Gian Piero Ventura ha estat molt espès en un partit travat i davant d'uns suecs que han desplegat un joc sense complexos. A la segona part, Johansson ha anotat el gol de la victòria rematant, després d'un rebot a la sortida d'un córner, amb una canonada que ha sorprès Buffon per una desviació infructuosa de De Rossi.

Els italians, amb mitja hora per davant, s'han llençat a un atac ferotge a la caça d'un valuós gol en camp contrari que no ha arribat. Darmian, en l'ocasió més clara, ha tingut l'empat a les botes però el potent xut s'ha anat a estavellar al pal. D'aquesta manera, dilluns, a San Siro, la quatre vegades campiona del món, Itàlia haurà d'esforçar-se de valent si vol aconseguir l'últim bitllet per a Rússia 2018. A més, no podrà comptar amb Verratti, que ha vist una targeta groga i estava amenaçat de sanció.

En l'anada d'altres eliminatòries de repesca pel Mundial de Rússia, Nova Zelanda i Perú van empatar a 0 en un partit amb poques ocasions de gol, el mateix resultat amb que va acabar el duel entre Hondures i Austràlia.

Anar al contingut