Iniesta, Xavi i Valdés, peces clau de la selecció espanyola (Foto: Reuters)
Futbol

Itàlia i Anglaterra no seran caps de sèrie en el Mundial i poden entrar en el grup d'Espanya

La FIFA ha actualitzat el seu rànquing de seleccions, que servirà per determinar els caps de sèrie en el sorteig de grups del Mundial del Brasil. Encara no se saben les 32 seleccions que participaran en el sorteig del 6 de desembre, però ja se sap quines seleccions seran al primer pot, amb Espanya, vigent campiona del món, i Brasil, l'amfitriona.

Actualitzat

La FIFA ha actualitzat el seu rànquing de seleccions, que servirà per determinar els caps de sèrie en el sorteig de grups del Mundial de Brasil. Encara no se saben les 32 seleccions que participaran en el sorteig del 6 de desembre però ja se sap quines seleccions seran al primer pot amb Espanya, vigent campiona del món, i el Brasil, l'amfitriona.

Les seleccions belga i suïssa són les gran sorpreses en aquesta llista de caps de sèrie, mentre que Itàlia i Anglaterra en queden fora.

De les seleccions que encara han d'assegurar la seva classificació en una fase de repesca, només l'Uruguai serà cap de sèrie en cas de classificació. Si finalment perdés davant Jordània, Holanda ocuparia el seu lloc com a líder de grup. En cas contrari, Holanda també serà al segon bombo.  

Els vuit caps de sèrie del sorteig per al Mundial són:

- Brasil
- Espanya
- Alemanya
- Argentina
- Colòmbia
- Bèlgica
- Suïssa
- Uruguai o Holanda

Anar al contingut