Marcus Berg i Gianluigi Buffon, en el partit d'anada (Reuters)
Futbol

Itàlia ha de remuntar un 1-0 advers davant Suècia per ser al Mundial

La selecció transalpina, que no falta a una fase final des de 1958, es conjura per remuntar l'eliminatòria

Actualitzat

És possible un Mundial de futbol sense Itàlia? Costa d'imaginar: la selecció tetracampiona mundial no ha faltat a cap fase final des del 1958. Però el Mundial de Rússia podria disputar-se sense ella.

La selecció italiana està obligada a remuntar aquest vespre a Milà un 1-0 advers davant de Suècia per evitar una eliminació que seria viscuda com una tragèdia nacional. L'equip transalpí ho fa a més en estat de xoc: la derrota a Solna, a més de donar volada als pitjors auguris, deixa l'equip sense Marco Verratti, sancionat per acumulació de targetes. Mentre, Leo Bonucci haurà de jugar amb màscara protectora després que Marcus Berg li fracturés el nas amb un cop de colze.

Comiat avançat de Buffon?

En cas de derrota o empat, podria precipitar el comiat de Gianluigi Buffon amb Itàlia. El porter de la Juventus, amb 174 entorxats a les esquenes, aspira a jugar el seu sisè Mundial, el que constituiria un rècord històric absolut. Però ara com ara, està més a prop de ser el primer capità d'Itàlia en els últims 59 anys incapaç de classificar l' "azzurra" per al Mundial.  

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut