Israel Planas
Israel Planas
Snowboard

Israel Planas, seleccionador espanyol de snowboard, mor després de tenir un infart cerebral

Planas va entrar en un estat de salut molt greu després de tenir dijous un infart cerebral que, finalment, no ha pogut superar

Actualitzat

L'snowboarder català Israel Planas, de 41 anys, ha mort aquest divendres a la tarda. El seleccionador espanyol de snowboard va tenir dijous un infart cerebral que no ha pogut superar.

Planas té una llarga trajectòria en el món de l'snow, i va arribar a participar en la Copa del Món. Com a seleccionador, les seves últimes fites han estat les medalles de plata en el Mundial disputat a Sierra Nevada dels "riders" Lucas Egibar i Regino Hernández, una en solitari d'Egibar i l'altra per equips.

En un primer moment, Egibar i Regino havien decidit no competir en la pròxima prova de la Copa del Món, que es disputa el cap de setmana vinent a Veysonnaz, Suïssa. Els dos riders, però, han decidit competir, i esperen que la Federació Internacional d'Esquí faci un homenatge a Planas. L'altre membre de l'equip espanyol, Laro Herrero, ja és a Suïssa per participar aquest cap de setmana en una prova de la Copa d'Europa.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut