Atletisme

Isinbaieva rep l'or amb polèmica perquè defensa la llei contra la propaganda de l'homosexualitat

Un dels moments més emotius de la jornada als mundials d'Atletisme ha estat en la cerimònia de lliurament de medalles del salt de perxa femení. L'estadi ha esclatat quan Ielena Isinbaieva ha rebut l'or. La saltadora, que es retira perquè vol ser mare, no ha pogut contenir les llàgrimes. Poc abans d'aquesta cerimònia, la saltadora havia criticat l'atleta sueca Emma Green, que s'havia pintat les ungles amb els colors de l'arc de Sant Martí, per donar suport als gais i lesbianes.

Actualitzat
Un dels moments més emotius de la jornada als mundials d'Atletisme ha arribat en la cerimònia de lliurament de medalles del salt de perxa femení. L'estadi ha esclatat quan Ielena Isinbaieva ha rebut l'or. La saltadora, que es retira perquè vol ser mare, no ha pogut contenir les llàgrimes.

Poc abans d'aquesta cerimònia, la saltadora havia criticat l'atleta sueca Emma Green, que s'havia pintat les ungles amb els colors de l'arc de Sant Martí, per donar suport als gais i lesbianes, en un país hostil per a ells. Isinbaieva ha demanat que es respecti la legislació i els costums de Rússia. "Ens preocupa molt la nostra nació perquè ens considerem gent normal, estàndard, on viuen homes amb dones i dones amb homes, i tot ens ha anat bé al llarg de la història. Mai hem tingut aquests problemes a Rússia i no els volem tenir en el futur."
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut