Isinbaieva ha emès un comunicat per aclarir les seves polèmiques declaracions. (Foto: EFE)
Atletisme

Isinbaieva assegura que la van malinterpretar en la seva defensa de la llei contra la propaganda homosexual

La saltadora de perxa Ielena Isinbaieva ha dit aquest divendres que la van malinterpretar en les seves crítiques cap als homosexuals en la roda de premsa després de guanyar la medalla d'or als Mundials de Moscou. Segons l'atleta russa, ella no té res en contra dels homosexuals, però no creu que s'hagin de promocionar, i afegeix que tothom ha de ser respectuós amb les lleis dels llocs que visita.

Actualitzat
La saltadora de perxa Ielena Isinbàieva ha dit aquest divendres que la van malinterpretar en les seves crítiques cap als homosexuals en la roda de premsa després de guanyar la medalla d'or als Mundials de Moscou. "L'anglès no és la meva primera llengua i crec que pot ser que les meves paraules fossin malinterpretades. El que vaig voler dir és que la gent hauria de respectar les lleis d'altres països, sobretot quan hi estan de visita", afirma Isinbaieva en un breu comunicat.

La saltadora russa havia criticat aquest dijous en roda de premsa el gest de la sueca Emma Green, que va competir amb les ungles pintades amb els colors de l'arc de Sant Martí en suport a la comunitat gai de Rússia i per manifestar la seva protesta contra aquesta llei.

"Vull deixar clar que respecto el punt de vista dels meus companys atletes i subratllo amb rotunditat que estic en contra de qualsevol discriminació contra els gais per raó de la seva sexualitat", ha matisat.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut