Isco, en l'entrenament d'aquest dimarts amb Espanya (EFE)
Isco, en l'entrenament d'aquest dimarts amb Espanya (EFE)
Futbol

Isco marxa de la concentració d'Espanya per problemes físics i deixa Nacho com a únic representant del Reial Madrid

El migcampista del club blanc, amb una sobrecàrrega muscular, es perdrà els dos partits amistosos contra Anglaterra i Bèlgica. El Barça continua amb cinc jugadors a la convocatòria de Del Bosque

Pau RodríguezActualitzat

El migcampista del Reial Madrid, Isco Alarcón, ha hagut de deixar la concentració de la selecció espanyola per una sobrecàrrega muscular i es perdrà els dos partits amistosos que Espanya jugarà aquesta setmana contra Anglaterra i Bèlgica. Amb aquesta baixa, Vicente Del Bosque es queda només amb un representant del club blanc a la selecció: Nacho Fernández. En canvi, el Barça continua amb cinc jugadors convocats per la "Roja", Jordi Alba, Gerard Piqué, Andrés Iniesta, Marc Bartra i Sergio Busquets, una proporció desequilibrada tenint en compte que el pròxim partit de Lliga serà el clàssic al Bernabéu.

Isco és el tercer jugador que cau de la primera convocatòria que va fer el seleccionador espanyol. Sergio Ramos, que es va lesionar l'espatlla en l'enfrontament del cap de setmana contra el Sevilla, i Juanfran, amb una lesió muscular de grau 2 a l'abductor de la cama esquerra, són les altres baixes de Del Bosque.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut