Futbol

Isco admet que hi va haver contactes amb el Barça abans de renovar amb el Reial Madrid

El migcampista del Reial Madrid admet que abans de renovar amb els blancs l'equip blaugrana el va temptar "però mai em vaig plantejar aquesta possibilitat"

Actualitzat

Francisco "Isco" Alarcón, migcampista del Reial Madrid, ha revelat aquest divendres que "potser hi va haver algun contacte" amb el Barcelona abans de renovar pel Reial Madrid, però va assegurar que "mai" es va plantejar la possibilitat d'anar al conjunt català.

"Mai em vaig plantejar la possibilitat de fitxar pel Barcelona perquè la meva idea era triomfar al Reial Madrid. He passat moments dolents, però això fa que assaboreixi els moments bonics", ha explicat el malagueny.

"Potser hi va haver algun contacte, però no ho vaig escoltar. La meva intenció la tenia clara. L'objectiu és seguir millorant. Al llarg de la vida pensem moltes coses, però les nostres decisions ens marquen el camí. La meva decisió sempre ha estat lligada a aquest club i espero seguir així molts anys ", va declarar Isco, que ha renovat amb el conjunt blanc fins a l'any 2022. El jugador, de 25 anys, té des d'aquest divendres una clàusula de rescissió del seu nou contracte de 700 milions d'euros.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut