Futbol

Isaac Becerra i Àlex Granell, a l'onze ideal de la temporada de la Lliga Adelante

Girona, Saragossa, Las Palmas i Valladolid amb dos jugadors cadascun, i Betis, Sporting i Numància amb un representant, completen l'onze ideal de la Lliga Adelante

Isaac Becerra celebra un gol del Girona aquesta temporada

La Lliga de Futbol Professional ha fet públic l'onze ideal de la Lliga Adelante de la temporada 2014/15 després de 42 jornades i un apassionant "play-off" resolt a favor de Las Palmas, que acompanyarà al Reial Betis i a l'Sporting de Gijón en la màxima categoria del futbol espanyol. Isaac Becerra i Àlex Granell són els dos jugadors del Girona que formen part de l'onze ideal de la temporada 2014/15.

David Simón i Sergio Araujo són els dos representants de l'equip canari en aquest onze ideal, i Jesús Vallejo i Borja Bastón, lesionat en l'últim tram de la temporada, però que ha sumat 23 gols, els dos integrants del Saragossa. Óscar González, amb 16 gols jugant de migcampista, i Johan Mojica, defensa de llarg recorregut i amb l'aval de 7 gols, són els dos jugadors del Reial Valladolid per configurar el millor equip de la temporada de la Lliga Adelante.

Bernardo, defensa de l'Sporting, Julio Álvarez del Numància i Rubén Castro com a màxim golejador amb 32 gols, completen aquest onze ideal.

La composició de l'onze ideal de la temporada de la Lliga Adelante és:

Porter: Isaac Becerra (Girona).

Defenses: David Simón (Las Palmas), Bernardo Espinosa (Sporting), Jesús Vallejo (Saragossa) i Johan Mojica (Valladolid).

Centrecampistes: Óscar González (Valladolid), Julio Álvarez (Numància), Àlex Granell (Girona).

Davanters: Rubén Castro (Betis), Sergio Araujo (Las Palmas), Borja Bastón (Saragossa).