Brady celebra el gol de la victòria d'Irlanda contra Itàlia (EFE)
Futbol

Irlanda s'imposa a una Itàlia amb el liderat assegurat i Bèlgica envia la Suècia d'Ibrahimovic cap a casa

Brady, en el minut 86, ha donat el triomf als irlandesos, que s'han classificat com un dels millors tercers de grup davant un rival que ha aprofitat per fer rotacions pensant en el duel de vuitens contra Espanya

Actualitzat

Itàlia, Bèlgica i Irlanda s'han classificat per als vuitens de final de l'Eurocopa de França, un cop resolt el grup E, mentre que la Suècia de Zlatan Ibrahimovic ha quedat eliminada.
   
Itàlia, que ja tenia el primer lloc assegurat, ha perdut 0 a 1 contra Irlanda en un partit on Antonio Conte ha introduït molts canvis a l'onze titular pensant en el duel de vuitens de final contra Espanya. Brady, en el minut 86, ha donat el triomf als irlandesos, que s'han classificat com un dels millors tercers de grup.

En l'altre partit, Bèlgica s'ha imposat pel mateix resultat a Suècia (0-1). Nainggolan, a set minuts del final, ha fet l'únic gol del partit i ha deixat fora de combat els suecs en l'últim matx d'Ibrahimovic amb la seva selecció

Un cop acaba la fase de grups, aquests són els emparellaments definitus dels vuitens de final de l'Eurocopa: Suïssa-Polònia, Gal·les-Irlanda del Nord, Croàcia-Portugal, França-Irlanda, Alemanya-Eslovàquia, Hongria-Bèlgica, Itàlia-Espanya i Anglaterra-Islàndia.

 

Anar al contingut