Els jugadors irlandesos celebren la victòria contra Anglaterra
Rugbi

Irlanda derrota Anglaterra i li nega el Gran Slam en el Sis Nacions (13-9)

Els anglesos acaben el Sis Nacions amb una derrota en l'última jornada

Actualitzat

Tot i que Anglaterra ja s'havia proclamat campiona del Sis Nacions 2017, Irlanda li ha acabat negant el Grand Slam en l'última jornada. Els anglesos han caigut a Dublín per 13-9 amb una derrota que els deixa a un pèl de fregar el rècord. I és que Anglaterra volia sumar les 19 victòries consecutives en partits internacionals, fita que els permetia igualar Nova Zelanda (fita que van aconseguir entre 2015 i 16). 

Irlanda ha tallat la ratxa anglesa amb una victòria a Dublín i a banda de negar-li el Grand Slam, també li ha negat la Triple Corona, destinada a la selecció de les illes que s'emporti la victòria en els tres duels. La Triple Corona, doncs, s'ha quedat sense "amo" i la cullera de fusta ha estat, de nou, per a la selecció italiana. 

França derrota Gal·les

La selecció francesa s'ha emportat la victòria en l'última jornada dels Sis Nacions davant Gal·les (20-18) en un partit que no s'ha resolt fins al temps afegit. Quan el partit semblava que pertanyia els gal·lesos, l'àrbitre ha ensenyat una groga a Lee que ha canviat la resolució del matx i l'assaig que ha donat la victòria els francesos ha arribat en el minut 100 de partit. Aquesta és la primera vegada que en 7 anys Gal·les perd tres dels cinc partits. 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut