Portugal sua per passar a vuitens (1-1) (Reuters)
Mundial

Portugal sua per passar a vuitens en un partit contra l'Iran que no s'ha resolt fins a l'últim sospir (1-1)

Les selecció de l'Iran ha estat a punt de fer fora la portuguesa del Mundial. El partit ha acabat en taules i Espanya se situa primera de grup

Iran i Portugal han empatat inesperadament (1-1) en un partit que ha començat amb un gol de Quaresma i ha acabat amb uns minuts bojos on l'Iran ha estat a punt de fer fora del mundial Portugal.

El primer gol del partit ha estat gairebé sobre el xiulet del descans en una primera part dominada totalment per l'equip portuguès. Ha estat Quaresma qui ha pujat l'1-0 en el marcador amb genialitat. El jugador fa una paret a la frontal de l'àrea i l'enganxa amb la cama dreta colant la pilota dins la porteria de Beiranvand. Un gol imparable i un dels millors gols del Mundial fins a la data.

A la represa, Cristiano Ronaldo ha estat a punt de rubricar el resultat de Portugal amb un llançament des de la línia de penal. El porter de l'Iran, però, ha endevinat cap on anava el xut del portuguès i el 0-2 no ha pujat el marcador.

El minut 90 de partit ha estat clau. L'àrbitre ha xiulat penal, amb la confirmació del VAR, a favor de l'Iran. Ansarifard no ha fallat i ha posat l'empat en el marcador (1-1). Amb aquest resultat, Espanya se situava primera de grup.

L'Iran ha estat a punt de deixar fora Portugal en l'últim minut, però el jugador ha fallat just davant de la porteria de Portugal.