Esport

Invertiran 36 milions d'euros per modernitzar el CAR de Sant Cugat

La Generalitat de Catalunya i el Consell Superior d'Esports (CSD) invertiran, en els pròxims quatre anys, 36 milions d'euros en la modernització del Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat, una instal·lació que, després de vint anys de vida, s'ha quedat obsoleta. El director general d'Esports del CSD, Rafael Blanco, i el secretari general de l'Esport de la Generalitat, Manuel Ibern, han signat un protocol d'actuació fins al 2008 que permetrà impulsar la millora de les instal·lacions del CAR, amb una inversió inicial de 12 milions d'euros, sufragats a parts iguals per l'administració central i l'autonòmica.

Actualitzat

El 2008, la Generalitat i el govern central signaran un nou protocol amb vigència fins al 2010 i que concretarà la forma d'invertir els 24 milions restants.

El mes de novembre vinent s'afrontaran les obres de remodelació de la residència (amb capacitat per a 330 esportistes) i la millora del menjador, amb un pressupost de 2,8 milions d'euros.

Entre les actuacions previstes per més endavant hi ha la construcció d'una piscina de 50 metres, una altra de salts i deu sales per a la pràctica de l'halterofília, el taekwondo, el judo, la lluita, el tenis taula, l'aeròbic, el bàdminton, la gimnàstica artística, la boxa, el salt d'alçada i el salt de trampolí.

En el programa d'inversions esportives també hi figura la construcció d'un camp d'herba artificial, uns vestidors sota la residència, l'ampliació de l'institut, la remodelació dels serveis mèdics i la climatització d'alguns pavellons.

Anar al contingut