Ramon Espadaler, després de la reunió de la Junta de Seguretat a Platja d'Aro
Ramon Espadaler és el conseller d'Interior de la Generalitat
Barça

Interior valora positivament la predisposició del Barça a reforçar la seguretat al Camp Nou

El Departament d'Interior de la Generalitat ha valorat la predisposició del Barça a reforçar la seguretat al Camp Nou en els pròxims partits de l'equip blaugrana, després dels últims fets.

Actualitzat
El Departament d'Interior de la Generalitat ha valorat la predisposició del Barça per reforçar la seguretat al Camp Nou en els pròxims partits de l'equip blaugrana, després dels últims successos esdevinguts.

"El departament valora positivament la col·laboració de la junta del Futbol Club Barcelona en haver decidit suspendre la venda d'entrades a baix preu a determinats grups d'animació", ha assegurat el Departament d'Interior en un comunicat en què també destaca "la predisposició de la Junta del FC Barcelona a treballar conjuntament amb els Mossos d'Esquadra per reforçar la seguretat al camp".

La iniciativa es produeix després que el Departament d'Interior ha obert expedients al club blaugrana els últims dies. Un d'ells pel llançament d'una bengala (26 de febrer) durant el partit de tornada de les semifinals de la Copa del Rei davant el Reial Madrid, la qual cosa va suposar la incoació d'un expedient per una infracció molt greu (entre 60.000 i 600.000 euros).

I l'últim, després de reconèixer la directiva de Sandro Rosell que des de principis d'any venia 110 entrades a baix cost (10 euros) a determinats grups de seguidors que podrien tenir antecedents per violència. Per aquest motiu, el Barça podria ser sancionat amb una multa entre 3.000 i 60.000 euros.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut