Max Verstappen ha fet enfadar la comunitat aficionada al motor del Brasil amb unes declaracions polèmiques (EFE)
Fórmula 1

Intercanvi de tenses declaracions entre Max Verstappen i Felipe Massa per un incident durant la qualificació del GP de Bahrain

El jove pilot holandès es va prendre molt malament una acció del brasiler durant la qualificació i va carregar contra tot el país

Actualitzat

Intercanvi de tenses declaracions entre Felipe Massa i Max Verstappen i és que el pilot holandès, en considerar que el de Williams li havia arruïnat la Q3 per una maniobra, va deixar anar: "Bé, és brasiler. No hi ha gaire cosa més a dir".

La reacció de la comunitat aficionada al motor del país sud-americà no es va fer esperar i les xarxes socials es van incendiar amb comentaris per censurar les paraules del pilot de Red Bull.

En acabar la cursa el diumenge, Felipe Massa, en una entrevista a l'emissora de ràdio UOL Esporte, hi va dir la seva: "Sens dubte, s'ha equivocat parlant dels brasilers sense coneixe'ns. L'he advertit: "Vigila amb les teves paraules, tenim un Gran Premi del Brasil al final de l'any i hauràs de córrer allà".

Sobre l'acusació, el veterà pilot de Williams considera que no va fer res mal fet: "Això mateix em va passar amb Nico Hülkenberg i cap dels dos ens hem queixat de res. Abans de començar la volta decisiva, has d'estar segur que estàs en la millor posició. Si no ho fas, és el teu error. Potser necessitava trobar una raó per justificar que el seu company d'equip el superés. Necessitava trobar un culpable".

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut