Madrid

Intens entrenament matinal del Reial Madrid, amb Benzema com a protagonista

El Reial Madrid ha completat a la ciutat esportiva de Valdebebas el primer entrenament d'una nova doble sessió, marcat per la intensitat que exigeix el tècnic José Mourinho en el partit que han completat un grup de jugadors, entre els quals es trobava Karim Benzema però no el porter Jerzy Dudek. Després que Benzema es va reincorporar al grup a la sessió vespertina d'ahir, en acabar de declarar a París al costat de Franck Ribéry per un cas de proxenetisme de menors, el davanter francès ha treballat amb intensitat, responent a la petició contínua de ritme del nou tècnic madridista.

Actualitzat
El porter del planter Tomás Mejías s'ha sumat al primer equip per les molèsties que han obligat Dudek a treballar en solitari a Valdebebas. Ha defensat una de les porteries; en l'altra hi havia Antonio Adán. Entre els jugadors del primer equip que han treballat a les ordres de Mourinho -Garay, Marcelo, Drenthe, Lass, Gago, Mahamadou Diarra, Graner, Pedro León i Benzema-, s'ha pogut veure l'holandès Royston Drenthe amb una fèrula a la mà dreta, per protegir un dit que es va lesionar en una mala caiguda.

Mourinho, en els quinze minuts oberts per als mitjans de comunicació, estava més prop de Benzema, donant suport al seu jugador en un moment dur. La petició de ritme a tots els seus jugadors ha incrementat la intensitat del partit d'entrenament i ha provocat que juguessin al límit, i s'ha vist alguna entrada dura. Des de les 17.30 de la tarda, els jugadors del Reial Madrid completaran la doble sessió marcada per avui, amb el segon entrenament del dia sota la intensa calor a Valdebebas.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut