Futbol

Íñigo Méndez de Vigo i Juan Ignacio Zoido defensen que "la llei és igual per a tothom" i que "les institucions funcionen"

Els dos ministres han parlat de la detenció del president de la Federació Espanyola de Futbol

Actualitzat

Les primeres reaccions institucionals a la detenció d'Ángel María Villar no s'han fet esperar. El primer ha estat Íñigo Méndez de Vigo, ministre d'Educació, Cultura i Esport i portaveu del govern espanyol. Méndez de Vigo ha dit que aquesta és una mostra que "a Espanya la llei és igual per a tothom" i que "no hi ha intocables".

Méndez de Vigo ha conegut la detenció de Villar durant una entrevista a TVE. El ministre ha explicat que no tenia dades al respecte i ha insistit que l'estat de dret espanyol funciona: "Hem d'estar pendents de tot el que diguin els jutges i els tribunals. Les lleis es compleixen i no hi ha ningú per sobre".

Per la seva banda, el ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido, ha afirmat que la Unitat Central Operativa de la Guàrdia Civil (UCO) s'està limitant a complir les ordres que "emanen de l'autoritat judicial". De la mateixa manera que Méndez de Vigo, Zoido ha remarcat que "les institucions funcionen", encara que ha defensat que les diligències estan sota secret de sumari i per això no té "detalls concrets" dels delictes i registres que s'estan duent a terme.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut