Barça

Iniesta té un trencament del bíceps femoral de la cama dreta i s'estarà un mes de baixa

Males notícies a Can Barça. Andrés Iniesta ha recaigut de la seva lesió i s'estarà aproximadament un mes de baixa. El manxec s'ha lesionat durant la sessió d'avui i se li ha diagnosticat un trencament del bíceps femoral de la cama dreta, la mateixa lesió que es va fer el 28 de març durant el partit al camp del Mallorca. Mentrestant, l'equip continua preparant el partit de demà contra el Deportivo al Camp Nou, un partit que tampoc no podrà jugar Ibrahimovic, que es recupera encara de la seva lesió muscular. El suec podria estar ja a punt per al derbi de dissabte. Qui tampoc no saltarà al camp serà Abidal, tot i que avui, quan fa una setmana de la seva lesió, s'ha incorporat al grup.

Actualitzat
Els jugadors del Barça continuen immersos en la preparació de la visita del Dépor. Ja han deixat enrere l'eufòria després de la visita al Bernabéu i preparen a consciència cada partit. Amb els tres punts de marge sobre el màxim rival pel títol, ara els de Guardiola afrontaran cadascun dels set partits que queden fins que s'acabi la temporada com una autèntica final. El primer, el de demà al Camp Nou, on no hi serà Ibrahimovic, que continua amb molèsties al soli de la cama dreta, ni Iniesta, que ha estat la mala notícia del dia.

Dimarts 13 per a Iniesta

El migcampista s'ha fet un trencament del bíceps femoral de la cama dreta durant l'entrenament d'avui i estarà un mes de baixa. Es tracta de la mateixa lesió que es va fer el 28 de març durant el Mallorca-Barça de Lliga i que aleshores el va obligar a estar deu dies sense jugar. Així doncs, Iniesta es perdrà segur les semifinals de la Champions i pràcticament tot el que queda de Lliga.

"Tant de bo puguem portar-lo a la final de Madrid", ha comentat Josep Guardiola. El tècnic diu que això d'Iniesta no s'entén: "No he vist un professional com l'Andrés. S'alimenta bé, fa les migdiades, dorm bé, treballa matí i tarda, viu la professió com pocs. No es mereix el que li ha passat. Està tenint molt mala sort". La lesió ha deixat "molt tocats" tant el jugador com la resta dels seus companys, "perquè Andrés és un jugador molt estimat al vestidor", ha explicat Guardiola. No obstant això, el tècnic blaugrana ha destacat que Iniesta és "molt fort" i que "tornarà a ser l'Andrés de sempre" una vegada superi aquest nou contratemps. "Ha de recuperar el somriure i posar-se a treballar demà mateix, perquè hi ha un Mundial pel mig", ha recordat.

Suport massiu al "Facebook"

"La vida m'ha ensenyat a no rendir-me mai", diu Iniesta al seu Facebook, on ha rebut més de 5.000 comentaris de suport en poques hores. El seu objectiu, arribar a la final del Bernabéu i emocionar-se com ara fa un any a Roma. Temps de marge: 41 dies.

D'altra banda, Ibrahimovic s'ha sotmès també a més proves que confirmen l'evolució favorable del petit trencament al soli. A finals de setmana, el punta suec podria començar a treballar amb el grup. La novetat de la sessió ha estat Abidal, que s'ha entrenat amb el grup quan es compleix una setmana de la lesió. Abidal es va lesionar en el partit de tornada contra l'Arsenal i els metges li van pronosticar deu dies de baixa. Quan avui es compleix una setmana de la lesió, el jugador blaugrana ja s'ha entrenat amb la resta de companys. També Gerard Piqué, que ahir es va exercitar al marge del grup, s'ha entrenat amb normalitat. Una sessió que ha estat especial per a Carles Puyol.

Felicitats a Puyol

El capità blaugrana fa avui 32 anys, i els seus companys l'han felicitat, com fan en les ocasions especials, amb una rotllana al centre del camp d'entrenament, amb un aplaudiment i una abraçada. Josep Guardiola no donarà la convocatòria fins abans del partit.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut