Barça

Iniesta, Rafinha i Mascherano, baixes en la convocatòria del Barça per jugar contra l'Eibar

El tècnic asturià no podrà comptar amb peces clau com Iniesta o Rafinha, lesionats, i Masherano, sancionat. Masip no entra en la convocatòria per decisió tècnica i Aleix Vidal, torna

Actualitzat

El FC Barcelona ja està a punt per enfrontar-se amb l'Eibar aquest diumenge a Ipurua. Després de trencar el malefici d'Anoeta en l'anada dels quarts de final de Copa contra la Real, Luis Enrique vol tancar la primera volta de la Lliga amb un triomf a domicili. 

Luis Enrique Martínez ja ha fet pública la llista dels 18 convocats que viatjaran a Eibar aquest diumenge. El tècnic asturià no pot comptar amb Andrés Iniesta i Rafinha, lesionats. Rafinha s'està recuperant d'una elongació al bíceps femoral de la cama dreta. Mascherano també serà baixa per sanció i Masip no ha entrat en la convocatòria per decisió tècnica. 

La convocatòria completa per viatjar a Ipurua: Ter Stegen, Cillessen, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis, Arda, Suárez, Messi, Neymar Jr, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Aleix Vidal, Umtiti i Mathieu.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut