Futbol

Andrés Iniesta, presentat com a nou jugador del Vissel Kobe

El jugador manxec emprèn una nova etapa en la seva carrera després de 22 anys al Barça

Actualitzat

Quatre dies després del comiat oficial d'Andrés Iniesta com a jugador del Barça i després de diverses setmanes de rumors sobre el seu futur, el jugador manxec ha estat presentat aquest dijous com a nou jugador del Vissel Kobe japonès per les 3 pròximes temporades.

Dissabte tocarà una segona presentació, més multitudinària, a l'estadi del seu nou club, a Kobe. Després, Iniesta ja s'incorporarà a la concentració de la selecció espanyola per preparar el Mundial.

Iniesta ha agraït a l'equip japonès haver confiat en ell. "Tinc moltes ganes de començar aquesta nova etapa i aportar a l'equip tot el que esperen de mí. Conec bé el futbol japonès, molt tècnic".  L'excapità del Barça ha expressat la voluntat "d'integrar-me al més aviat possible a la cultura japonesa, molt diferent de la meva", i ha indicat que "altres equips s'han interessat per mi en els últims temps i a ells també els ho agraeixo."  

Hiroshi Mikitani, propietari del Vissel Kobe, ha presentat el nou jugador lloant les seves qualitats ja conegudes i destacant el fet de que procedeix del famós planter del Barça. "Volem que l'arribada d'Iniesta suposi no només un impacte per a l'equip, sinó també per a tot el futbol japonès. Esperem que inspiri noves generacions de jugadors del nostre país."

Dimecres, l'excapità del Barça ja va confirmar la seva marxa al Japó en un missatge a través de les xarxes socials. Iniesta va penjar una fotografia dins de l'avió que el portava camí del país asiàtic al costat de Hiroshi Mikitani, president de Rakuten -principal patrocinador del FC Barcelona- i propietari del Vissel Kobe.

 

ARXIVAT A:
Iniesta
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut