Barça

Iniesta: "Pel meu cap passen moltes coses, però no tinc la decisió presa al 100%"

El capità blaugrana ha admès, en una entrevista al programa "El Larguero", de la Cadena Ser, que la decisió que prengui serà una de les més importants de la seva carrera esportiva i que té dubtes perquè el Barça és el club de la seva vida

Actualitzat

Andrés Iniesta ha tornat a parlar del seu futur al FC Barcelona en una entrevista al programa "El Larguero" de la Cadena Ser. El capità blaugrana ha insistit que la decisió de deixar el club al final d'aquesta temporada no està presa al 100% i que, si se'n va del Barça, no és per marxar al futbol xinès, sinó que hi ha diferents destins possibles.

"Pel meu cap passen moltes coses, algunes amb més força que d'altres, però no tinc la decisió presa al 100%. Veig molt difícil si les lesions em respecten no estar en l'onze del Barça els propers dos anys. Si me'n vaig, serà perquè no puc donar el 100% com a jugador i com a persona al meu club. Serà una decisió difícil; sigui la decisió que sigui la tindré molt madurada, estic molt tranquil i estic gaudint molt d'aquest any".

Iniesta ha admès que la decisió que prengui serà una de les més importants de la seva carrera esportiva i que té dubtes perquè el Barça és el club de la seva vida.

"Queden unes setmanes on la decisió de seguir o no hi és, és una de les decisions més importants de la meva carrera. Et fa dubtar tot i res alhora. Em fa dubtar que estic al club de la meva vida i l'afecte de la gent. No serà una qüestió d'amor sinó de sentir el que crec què haig de fer".

Per últim, el migcampista de Fuentealbilla ha acabat admitint que hi ha poc marge de maniobra per canviar la decisió que prengui sobre el seu futur, i que anunciarà abans del 30 d'abril.

"No la canviaré pel que em digui un o l'altre. La que prengui serà pel que sento. Si em quedo, és per estar al 200 per cent, per com sempre he estat. Si no ho faig és perquè no estic al 200 per cent que el club mereix de mi. És l'únic dubte que tinc".

ARXIVAT A:
Iniesta
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut