Barça

Iniesta només té una sobrecàrrega al soli i estarà a punt per a la final de la Champions a Berlín

Les proves mèdiques han confirmat que el manxec no té cap trencament muscular i si no hi ha cap daltabaix estarà a disposició de Luis Enrique per jugar el duel contra la Juventus

Jordi GrauActualitzat

Andrés Iniesta va acabar la final de la Copa del Rei contra l'Athletic Club amb una sobrecàrrega al soli de la cama dreta, però aquest dilluns al matí li han fet proves mèdiques que han descartat que tingui cap trencament muscular. Per tant, si no hi ha cap daltabaix, el migcampista manxec estarà a disposició de Luis Enrique de cara a la final de la Champions a Berlín.

Iniesta ha estat un dels jugadors de la primera plantilla blaugrana que s'ha desplaçat fins a la Ciutat Esportiva tot i tenir el dia lliure i ha començat amb el treball de recuperació per arribar en plenes condicions al duel contra la Juventus. També s'han deixat veure per les instal·lacions de Sant Joan Despí altres futbolistes com Xavi Hernández, Thomas Vermaelen, Javier Mascherano o Neymar.

El FC Barcelona tornarà als entrenaments aquest dimarts per començar a preparar la final de la Lliga de Campions. Serà una sessió de portes obertes en l'anomenat Open Media Day previ a la gran final on Luis Enrique i sis futbolistes atendran els mitjans de comunicació.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut