Andrés Iniesta en una imatge d'arxiu (EFE)
Barça

Iniesta, baixa per a la tornada de la Supercopa al Bernabéu per una contusió a la cuixa dreta

El capità del FC Barcelona no ha entrat a la llista de 19 convocats per una contusió muscular a la cuixa dreta. André Gomes i Aleñá, les novetats de la convocatòria

Actualitzat

El FC Barcelona afrontarà el partit de tornada de la Supercopa d'Espanya contra el Reial Madrid al Bernabéu amb una baixa important. Andrés Iniesta no s'ha entrenat en l'última sessió preparatòria per unes molèsties musculars i està descartat per entrar a la llista de convocats d'Ernesto Valverde per viatjar dimecres a Madrid.

Després de l'entrenament a la Ciutat Esportiva, Valverde ha donat una llista de 19 convocats amb les novetats d'André Gomes i Carles Aleñá i les baixes dels lesionats Vermaelen, Rafinha i Iniesta, que s'ha quedat fora per una contusió muscular a la cuixa dreta. A més, han quedat fora de la convocatòria per decisió tècnica Arda Turan, Marlon, Samper, Munir i Douglas.

Els 19 jugadors convocats per viatjar a Madrid són els següents: Ter Stegen, Cillessen, Aleix Vidal, Semedo, Piqué, Umtiti, Mascherano, Jordi Alba, Digne, Sergio Busquets, Rakitic, Sergi Roberto, André Gomes, Denis Suárez, Aleñà, Messi, Luis Suárez, Deulofeu i Paco Alcácer. 

Anar al contingut