Lliga de Campions

Iniesta: "No hem aconseguit regularitat, aquest any, però això ens fa més perillosos"

El manxec, abans de l'enfrontament de tornada de la Champions, creu que l'equip haurà de tenir paciència i que caldrà fer un partit perfecte

Actualitzat

Aquest dimarts els blaugranes han fet l'últim entrenament abans de buscar una altra remuntada a la Champions. En acabar, Andrés Iniesta ha comparegut en roda de premsa abans del duel de tornada d'aquest dimecres al Camp Nou. I té clara la fórmula d'una nova remuntada: "Tot passa per fer un partit perfecte en tots el sentits i això és el que hem de pensar."

Iniesta ha avaluat l'estat actual de l'equip i ha reconegut que "una cosa que no hem aconseguit aquest any és la regularitat, no ens podem enganyar en aquesta lectura, però això ens fa més perillosos". 

El de Fuentabilla té esperances de viure una nova nit màgica al Camp Nou i per això confia en l'afició"El més important és que entre l'afició i nosaltres puguem generar l'energia positiva per estar més a prop de l'eliminatòria". Tot i que és conscient de la situació: "La realitat i la situació no és estranya perquè ho vam fer realment malament a Torí, però hem d'intentar capgirar-ho".

Sobre la seva poca regularitat en l'onze blaugrana aquesta temporada, el manxec ha dit: "No penso a jugar més o menys minuts, sinó a rendir quan em toqui fer-ho. La situació present ens porta al partit important de demà."

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut