Barça

Iniesta: "No entenc que tenir 33 anys vulgui dir que no pugui jugar molts partits"

El capità del FC Barcelona assegura en una entrevista al programa "Tot costa" de Catalunya Ràdio que als seus 33 anys es veu jugant molts partits, i amb Ernesto Valverde ha recuperat la continuïtat que va perdre la temporada passada amb Luis Enrique

Actualitzat

Andrés Iniesta ha repassat l'actualitat blaugrana en una entrevista al programa "Tot costa" de Catalunya Ràdio. Després de tancar un acord per a la seva renovació de per vida amb el Barça, el capità barcelonista, als seus 33 anys, ha assegurat que encara té corda per estona i que aquesta temporada ha recuperat la continuïtat que va perdre amb Luis Enrique:

"Amb el míster vaig parlar a l'inici de temporada, com he fet amb tots. Seguim parlant dia a dia perquè és una persona que li agrada comunicar-se molt i parlar amb els jugadors, però en cap moment hi ha hagut cap gestió. Jo entenc que si un entrena i està bé pot jugar, no hi ha res que digui el contrari. No entenc que tenir 33 anys m'indiqui que no puc jugar molts partits. També soc conscient que no és el mateix que tenir 28 però l'important és trobar-te bé. De res serveix tenir 27 anys si et fan mal set coses del teu cos. Al final és una qüestió de cuidar-se, de tenir bones sensacions i quan estàs al camp sentir-te amb confiança i aportar el màxim que tinguis"

Iniesta ha explicat que s'ha alegrat per Messi i Mascherano per la classificació de l'Argentina pel Mundial de Rússia del 2018 i que jugar el partit contra el Las Palmas a porta tancada va ser una de les seves pitjors experiències com a professional.

"Va ser un dels pitjors moments que hem viscut, va ser una mica surrealista, en el sentit que abans de començar estàvem de reunions. És una decisió que pren el club perquè creu que és la millor per a tots, el president ens ho va comunicar i els jugadors la respectem. 

Per últim, el migcampista de Fuentealbilla ha valorat l'actual situació política que viu Catalunya i ha emplaçat els polítics a trobat una solució al conflicte.

"Si tingués la solució, seria el primer a dir-la, però és una situació complicada i que els polítics ho han de fer. Jo no soc un especialista en la matèria, només puc donar una opinió com a persona. Al final jo vull a les persones per com son, no per com pensen i aquesta és la reflexió que volia fer. Els que han de fer les coses són uns altres, no soc jo".

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut