Jordi Alba a l'entrenament
Jordi Alba a l'entrenament
Barça

Iniesta i Vermaelen, baixes del Barça a San Mamés; Jordi Alba, amb l'alta mèdica, torna a la convocatòria

Iniesta i Vermaelen no han participat en l'últim entrenament. Mascherano tampoc ho ha fet, però finalment si viatjarà. Jordi Alba, ja recuperat, torna a la convocatòria

Actualitzat

El FC Barcelona afrontarà la complicada visita a San Mamés amb moltes baixes. A les absències ja confirmades per lesió d'Arda Turan, Aleix Vidal, Rafinha i Dembélé, aquest divendres se n'hi han afegit dues més, les d'Andrés Iniesta, amb una sobrecàrrega al recte intern de la cuixa esquerra, i la de Thomas Vermaelen, amb molèsties al maluc dret,

Iniesta i Vermaelen no han participat en l'últim entrenament que ha dirigit Ernesto Valverde previ al duel contra l'Athletic Club, com tampoc ho ha fet Javier Mascherano, amb un procés febril per una infecció. L'argentí, però, si que viatjarà a Bilbao. En la sessió d'aquest divendres a la tarda a la Ciutat Esportiva Joan Gamper s'han exercitat els 17 futbolistes disponibles del primer equip blaugrana més el porter del filial Jokin Ezkieta.

Qui també ha entrat a la llista de futbolistes que faran el desplaçament a Bilbao és Jordi Alba, que, recuperat dels seus problemes musculars, ha rebut l'alta mèdica aquest divendres després de dues setmanes fora de l'equip. Davant la plaga de lesions, els jugadors del B Oriol Busquets i David Costas han estat convocats.

Els 20 jugadors que Valverde s'emporta per jugar contra l'Athletic Club son Marc-André Ter Stegen, Jasper Cillessen, Nelson Semedo, Gerard Piqué, Ivan Rakitic, Sergio Busquets, Denis Suárez, Luis Suárez, Leo Messi, Mascherano, Paulinho, Gerard Deulofeu, Paco Alcácer, Jordi Alba, Lucas Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Samuel Umtiti, Oriol Busquets i David Costas.

Anar al contingut