Barça

Iniesta inicia l'última fase de la recuperació per ser al clàssic contra el Madrid

El capità blaugrana ha penjat una imatge a les xarxes socials on se'l veu vestit de curt i tocant pilota damunt la gespa de la Ciutat Esportiva

Marc BéjarActualitzat

Andrés Iniesta segueix entestat a trencar tots els pronòstics i escurçant el període de baixa que se li havia marcat en un principi. El migcampista del Barça ja va sorprendre tothom la setmana passada quan se'l va veure treballant al sorral de la Ciutat Esportiva. L'evolució del de Fuentealbilla no s'atura i, com es pot veure en una imatge que ell mateix ha penjat a les xarxes socials, el capità ja treballa sobre la gespa, en solitari, però amb les botes calçades i tocant pilota.

Iniesta inicia així la darrera fase de la seva recuperació després de la lesió al genoll dret que es va fer per culpa d'una entrada d'Enzo Pérez a Mestalla. Tot i que en un primer moment es va descartar que pogués tornar a jugar aquest 2016, el manxec ha anat cremant etapes sense cap contratemps. Ell mateix ha expressat la satisfacció pels seus progressos aquestes setmanes, assegurant que està "cada dia amb millors sensacions i avançant", confirmant que cada vegada està més a prop el seu retorn.

Si no sorgeix cap complicació d'última hora, Iniesta s'ha de reincorporar al treball amb l'equip al llarg de la setmana vinent, just en els dies previs al clàssic del Camp Nou, que es jugarà el proper dissabte 3 de novembre. D'aquesta manera, deixarà en mans de Luis Enrique la decisió sobre si fer-lo jugar o no contra el Reial Madrid, en un duel que es presenta com a decisiu.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut