Luis Suárez i Andrés Iniesta han comparegut en roda de premsa el dia abans del clàssic que jugaran contra el Reial Madrid a la pretemporada
Barça

Iniesta i Luis Suárez coincideixen a demanar que "s'aclareixi la situació de Neymar ben aviat"

Els dos jugadors blaugranes no han amagat la seva preocupació per la possible marxa del brasiler

Actualitzat

Andrés Iniesta i Luis Suárez han comparegut en roda de premsa just el dia abans de veure's les cares contra el Reial Madrid en partit de pretemporada (a les 2:00 de la matinada de diumenge, en directe per Esport3) i tots dos han coincidit en desitjar que "s'aclareixi ben aviat la situació de Neymar".

Primer de tot, Andrés Iniesta ha confirmat l'incident entre Neymar i Semedo: "És cert que ha passat. No és habitual, però això pot passar en els entrenaments. Ara que tot el món parla d'ell, un fet així agafa més força. El grup vol que (Neymar) segueixi amb nosaltres i espero que s'aclareixi ben aviat. Tots esperem la seva decisió. És un dels millors jugadors del món i seria una gran notícia pel Barça que es quedés. No crec que 200 o 300 milions d'euros siguin més beneficiosos que deixar de tenir Neymar a l'equip."

En el cas de Luis Suárez, que a més de companys d'equip comparteixen una gran amistat, el davanter uruguaià ha explicat que el seu principal desig és "que s'aclareixi la seva situació perquè serà el millor per Neymar i per nosaltres. Li donarem suport decideixi el què decideixi. Tots volem que es quedi i seria una llàstima que no continués. És un plaer jugar amb ell. Vull que estigui feliç"

Sobre el fet de jugar un partit contra l'etern rival a la pretemporada, Iniesta ha confessat que se li farà molt estrany: "És un partit atípic perquè és un amistós, però forma part de la preparació i serà molt bonic i molt especial com un clàssic més. Espero que sigui un gran espectacle. Ens ha de servir per agafar confiança de cara a la Supercopa, que és el primer títol de la temporada".

Pel que fa a Luis Suárez, l'uruguaià admet que tot el vestidor desitja disposar de minuts en el partit de diumenge a la matinada però que tenint en compte que és un amistós i que l'entrenador acaba d'arribar, és molt possible que hi hagi molts canvis: "El partit de demà és especial, és un clàssic i tots el volem jugar i el volem guanyar. L'entrenador i el cos tècnic ja decidiran qui i quants minuts juga."

 

ARXIVAT A:
Luis Suárez
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut