Barça

Iniesta: "Estem al mil per mil amb Luis Enrique per intentar seguir guanyant títols"

El capità del Barça ha admès que espera que el tècnic blaugrana renovi el seu contracte, ha valorat molt positivament la victòria al Calderón i no ha volgut opinar sobre la polèmica actuació arbitral en el triomf del Reial Madrid al camp del Vila-real

Actualitzat

El capità del FC Barcelona, Andrés Iniesta, ha sortit aquest dilluns en defensa del seu tècnic, Luis Enrique Martínez, en afirmar que el vestidor blaugrana està "al mil per mil" amb ell i que espera que renovi amb el club blaugrana el seu contracte, que acaba el pròxim 30 de juny. "Estem al mil per mil amb Luis Enrique per intentar seguir guanyant títols. No trobo cap dubte en aquest compromís dels jugadors amb l'entrenador i de l'entrenador amb els jugadors. No sé què passarà, però tant de bo l'entrenador tingui el desig de continuar en aquest equip", ha explicat.

El jugador manxec ha fet aquestes declaracions en un acte publicitari en la jornada inaugural del Mobile World Congress, on ha analitzat la situació del seu equip a la Lliga, on el Barça ocupa la segona posició a un punt encara que amb un partit més que el Reial Madrid. "El que depèn de nosaltres és el que hem d'intentar solucionar. El Reial Madrid està sent un líder molt sòlid i la nostra missió és tirar els partits endavant per intentar estar aquí. Anirem jornada a jornada i a esperar que passi aquell moment per estar preparats i fer un salt més", ha assegurat.

Iniesta també ha valorat molt positivament la victòria d'ahir al Vicente Calderón, ja que millora l'estat d'ànim de l'equip, malgrat que no hagi permès retallar distàncies amb el Reial Madrid en la lluita pel títol de Lliga. "Per a nosaltres és normal celebrar un partit d'aquesta manera com el d'ahir en el qual no hi va haver moltes opcions, però l'Atlètic sempre porta els partits al límit i guanyar en un camp com el Calderón era fonamental", ha reconegut.

El capità blaugrana no s'ha volgut referir al polèmic triomf del Reial Madrid a Vila-real (2-3), que va estar marcat per un penal a favor dels blancs que va provocar la queixa del seu company Gerard Piqué a les xarxes socials. "Com a capità i company respecto les opinions de tots els altres. La meva postura ha estat pràcticament sempre de no parlar dels àrbitres", ha precisat.

A Iniesta també li han preguntat si té esperances de superar l'eliminatòria de vuitens de final de la Lliga de Campions davant el PSG, que els blaugranes afronten amb un 4-0 en contra pensant en el partit de tornada al Camp Nou el 8 de març. "Tot i que és complicat amb el resultat que tenim, s'ha de creure. Cal creure que podrem estar a prop de l'eliminatòria. Penso que tenim arguments per això. És un resultat molt ampli, però crec que podrem tenir alguna opció de passar aquesta eliminatòria i tant de bo així sigui", ha puntualitzat.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut