Futbol

Iniesta es reincorpora al grup en el primer entrenament del Barça preparatori per a la visita del PSG

Luis Enrique ha dirigit una sessió de recuperació, de la qual Piqué i Mathieu s'han absentat per fer feina específica

Actualitzat

Andrés Iniesta, baixa en l'últim partit de Lliga contra el València per la forta contusió lumbar que es va fer en la Lliga de Campions contra el PSG, s'ha reincorporat aquest diumenge a la dinàmica d'entrenaments del F. C. Barcelona.

El migcampista ha començat a treballar amb el grup amb l'objectiu de reaparèixer dimarts que ve en la tornada dels quarts de final de la Champions, que el Barça disputarà contra el conjunt parisenc al Camp Nou, on intentarà fer valer l'1 a 3 de l'anada.

El tècnic blaugrana, Luis Enrique, ha dirigit aquest diumenge al matí una suau sessió de recuperació després de la soferta victòria contra el València (2-0), i en la qual no han participat els defenses Gerard Piqué i Jérémy Mathieu, que han fet feina específica.

La plantilla blaugrana tornarà a exercitar-se dilluns, a partir de les 11.00, novament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, ja amb la ment totalment posada en el partit contra el PSG de dimarts.

Svein Oddvar Moen serà l'àrbitre al Camp Nou

L'àrbitre noruec Svein Oddvar Moen ha estat designat per la UEFA per dirigir aquest partit. Moen, de 36 anys, va debutar el 2004 a la Primera Divisió noruega i va pujar a la categoria elit entre els col·legiats europeus el 2011. El 17 de març va arbitrar el seu últim partit de la Lliga de Campions, un Mònaco-Arsenal en què els anglesos van guanyar per 0-2.

Aquesta serà la quarta ocasió en què Moen arbitrarà al Camp Nou des del 2013, sempre en Champions. El balanç és de dues victòries, contra l'Ajax (4-0) i el Leverkusen (7-1) i un empat amb el Benfica (0-0).

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut