Barça

Iniesta es lesiona a Mestalla i estarà entre 6 i 8 setmanes de baixa

El Barça ha confirmat l'abast de la lesió del capità del Barça, que podria arribar just al Barça-Madrid si es complissin les previsions més optimistes

Actualitzat

El Barça ha confirmat aquest mateix dissabe l'abast de la lesió d'Andrés Iniesta, un cop el jugador ha tornat de València i ha estat sotmès a noves proves mèdiques. D'acord amb el comunicat del club, el capità blaugrana pateix una lesió parcial al lligament lateral exterior del genoll dret. La previsió de baixa és d'entre 6 i 8 setmanes.

Si es complíssin les expectatives més optimistes, Iniesta podria arribar justet per al Barça-Reial Madrid de Lliga, previst per al diumenge 4 de desembre, d'aquí a 6 setmanes justes.  

Lesionat tot just començar

No s'havien jugat ni 11 minuts a Mestalla i el Barça ja ha ampliat la seva nòmina de lesionats. Andrés Iniesta ha hagut d'abandonar el terreny de joc en llitera després d'una dura entrada d'Enzo Pérez. El migcampista blaugrana té afectat el lligament lateral  i la càpsula posterior del genoll dret. A l'espera de proves mèdiques més concloents, Iniesta podria estar uns dos mesos de baixa.

La jugada ha passat a prop de la banqueta del Barça i ha provocat que Luis Enrique s'aixequés immediatament per protestar. Iniesta ha demanat el canvi de forma immediata i ha estat substituït per Rakitic.

És la segona vegada que Iniesta es lesiona aquesta temporada. El capità del Barça ja es va fer una distensió en el genoll dret en el partit d'anada de la Supercopa d'Espanya i es va perdre tres partits.

El Barça té actualment les baixes de Piqué, Alba, Cillessen, Arda i Rafinha, a més del manxec.  

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut