Barça

Iniesta comença a entrenar amb el grup, Piqué es queda al gimnàs i Arda, amb febre, és dubte per a Anoeta

El capità treballa amb l'objectiu d'estar disponible per al clàssic mentre que el turc no s'ha entrenat aquest divendres; el central arrossega un cop des de Màlaga

Actualitzat

Dues de fredes i una de calenta en l'entrenament del Barça d'aquest divendres. La notícia positiva l'ha protagonitzat Andrés Iniesta, que continua cremant etapes en la seva recuperació i per primera vegada des que es va lesionar el passat 22 d'octubre ha fet part de l'entrenament amb el grup. Les previsions que el manxec pugui participar en el clàssic del 3 de desembre continuen intactes.

Pel que fa a Gerad Piqué, no ha sortit a entrenar-se al camp i s'ha quedat al gimnàs fent recuperació. El central arrossega una contusió al peu des del partit de l'última jornada a Màlaga. A més, venia de rebre una forta entrada, per part de Silva, en l'anterior enfrontament de Champions contra el Manchester City. Piqué va ser titular a Celtic Park dimecres, però Luis Enrique el va substituir per Marlon i després del partit va admetre que el jugador necessitava un descans. Malgrat l'absència d'aquest divendres, TV3 ha pogut saber que Piqué no és dubte per al partit de diumenge a Anoeta contra la Reial Societat.

En contrapartida, Arda Turan no ha participat en la sessió d'aquest divendres per un procés febril. El turc s'ha quedat a casa i en funció de com evolucioni la malaltia en les pròximes hores es decidirà si està disponible per a l'enfrontament contra la Reial Societat d'aquest diumenge (20.45). Tampoc hi ha participat Aleix Vidal per motius personals, amb permís del club. Cinc jugadors del filial -Marlon, Aleñà, Moisés, Mujica i Paik- han fet la pràctica.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut