Barça

Iniesta: "Com a culer, guanyar al Bernabéu té una gran transcendència"

El capità del Barça evoca "els bons records" que té d'algunes victòries blaugranes al camp del Reial Madrid i considera que "com més estona pugui jugar Messi més opcions tindrem de guanyar"

Actualitzat

Andrés Iniesta s'ha adreçat a la premsa com a capità del Barça i també com el jugador dels dos equips que més clàssics acumula en el seu historial. Aquestes són les principals respostes del jugador blaugrana:

Messi: "Les sensacions amb Leo són bones. Entre avui i demà veurem com està. Tant de bo pugui jugar al Bernabéu. No sabem si serà titular o suplent, però com més minuts pugui jugar, més possibilitats tindrem de guanyar."

Pronòstic clàssic: "Independentment de sensacions o classificació actual, és molt difícil preveure un resultat, perquè són dos equips grandíssims. Jo només espero que fem un gran partit perquè això ens acostarà a la victòria. És massa aviat perquè el resultat sigui determinant. És cert que tenim tres punts més i si guanyem tindrem una bona diferència, però en cap cas serà determinant."

Millor record al Bernabéu: "Hem jugat grans partits al Bernabéu. Em quedo amb el 2-6 per tot el que va suposar."

Seguretat: "La intranquil·litat que se sent és inevitable després de tot el que ha passat. Però confiem en què es prendran totes les mesures de seguretat adequades i acabi sent una gran festa del futbol i prou."

El nivell del Madrid: "Dir que el reial Madrid és més dèbil que altres anys seria molt atrevit per part nostra i no és el que pensem. El reial Madrid sempre és un rival molt potent i té dels millors jugadors, i més difícil encara jugant a casa. Aquest any estan molt bé defensivament."

Victòria blaugrana al Bernabéu: "En un partit així s'atura tot. Té una gran transcendència, i guanyar un partit així és una injecció de moral importantíssima. Per la data en què ve no és decisiu."

El jugador amb més clàssics: "El fet que passi el temps i poder anar jugant clàssics em motiva per continuar jugant. Espero que el número de clàssics jugats continuï creixent perquè serà molt bon senyal."

Primer clàssic com a capità: "És un fet anecdòtic. Jo l'afronto com afronto tota la temporada des que sóc capità. És important tenir el respecte dels teus companys. Tant de bo vingui acompanyat d'un triomf. És un partit que tothom té ganes de jugar i tothom sap el que ha de fer."

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut