Futbol

Iniesta celebra la renovació d'Alves i assegura que "en la història del Barça hi ha pocs fitxatges com ell"

La renovació d'Alves ha estat molt ben rebuda en la primera plantilla del Barça. Com que avui és dia de festa, les primeres reaccions ens han arribat des de la concentració de la selecció espanyola de futbol. Ja feia temps que els jugadors del Barça esperaven que es produís la notícia. Als internacionals espanyols els ha enganxat en plena concentració. Andrés Iniesta assistia a la presentació d'un llibre que apadrina i no ha volgut desaprofitar l'ocasió de celebrar la bona nova. "En la història del Barça hi ha pocs fitxatges com ell", ha assegurat el manxec.

Actualitzat
Alves rep lloances dels seus companys del Barça, de la mateixa manera que Xavi Hernández les rep dels que són companys seus aquests dies. El migcampista de l'Athletic Javi Martínez s'ha desfet en elogis.

La selecció espanyola s'ha entrenat aquesta tarda a Las Rozas abans de marxar cap a Granada, on divendres s'enfronta amb la República Txeca en el partit classificatori per a l'Eurocopa del 2012. Iniesta, Busquets, Xavi, Piqué i Villa han format en el que probablement serà l'equip titular.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut