Andrés Iniesta ha analitzat l'actualitat blaugrana
Barça

Iniesta deixa entreveure dubtes amb la seva renovació tot i insistir que es vol retirar al Barça

El capità del Barça ha assegurat que no es quedarà al club blaugrana si no està en condicions i ha avalat Juan Carlos Unzué com a substitut de Luis Enrique a la banqueta

Actualitzat

Andrés Iniesta ha analitzat l'actualitat blaugrana en un acte publicitari que ha fet aquest dijous per la tarda a Barcelona. El capità del Barça ha confessat que prefereix evitar els dos equips de la lliga espanyola en el sorteig dels quarts de final de la Champions i sobre la seva renovació ha inisistit que es vol retirar de blaugrana.

"Una eliminatòria contra el Reial Madrid o l'Atlètic de Madrid ens desgastaria molt als dos en tots els sentits. Ens coneixem molt i, si se'm permet escollir, prefereixo que ens toqui un altre rival", ha assegurat.

Iniesta, que acaba contracte el 30 de juny del 2018, ha deixat entreveure alguns dubtes sobre la seva renovació. "Ja ho valoraré en el seu moment. Igualment, aprofito per dir que tant sigui una cosa com l'altra, Iniesta i el Barça mai tindran cap problema. Això no canviarà res. Em vull retirar aquí, però les sensacions diran; no vull estar-me aquí per estar-m'hi", ha explicat.

El capità del Barça també ha dit que cada cop es troba millor de la seva lesió. "Fa unes setmanes que puc tenir aquestes bones sensacions de les quals moltes vegades parlo. El que sí que és cert és que quan hi ha lesions musculars no són fàcils de gestionar i poden durar més del compte, al no trobar les sensacions positives", ha analitzat.

Iniesta també s'ha referit a la possibilitat que Ernesto Valverde sigui el pròxim entrenador de l'equip com a susbtitut de Luis Enrique i ha dit que Juan Carlos Unzué coneix molt bé l'equip i està perfectament capacitat per a assumir el repte. "Ho coneix molt bé tot; ja va estar amb nosaltres abans i ara. Està preparat i capacitat", ha sentenciat.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut