Bàsquet

Inexplicable confusió de camp en el partit del Mundial sub-19 femení de bàsquet entre Espanya i Rússia

Les seleccions d'Espanya i Rússia van protagonitzar una confusió difícil d'explicar. Cal dir, però, que els àrbitres tampoc van estar gaire ràpids

Actualitzat

En la fase de grups del Mundial femení sub-19 que es disputa a Itàlia ens ha deixat aquest cap de setmana una jugada tan increïble com difícil d'explicar. Va ser en el partit que enfrontava a les seleccions d'Espanya i Rússia, i que va acabar amb la victòria de les segones per 58-77.

En un atac de les russes, els àrbitres van xiular una pilota fora a favor del conjunt espanyol. La confusió arrenca quan mentre part de les jugadores de Rússia tornen al seu camp a defensar, cap de les espanyoles s'acosta per treure de fons. És més, fins i tot es posen a pressionar les rivals.

Així que les russes, convençudes que la possessió de la pilota és seva, treuen de fons sense que les àrbitres els adverteixin l'error. La segona confusió encara és més flagrant. Totes les jugadores confonen la seva cistella, i Rússia ataca la seva pròpia cistella, que Espanya intenta defensar. La jugada acaba en un triple al contraatac que els àrbitres donen per bo.

No és fins que des de la banda avisen del que ha passat que el trio d'àrbitres rectifica la decisió. La jugada es va tancar amb 3 punts més al marcador d'Espanya, que també va retenir la possessió de la pilota. Ningú va pensar que en realitat havia estat camp enrere.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut