Josep Maria Andreu, president del Nàstic, va dir després del partit que "la categoria no es compra sinó que és té".
Josep Maria Andreu, president del Nàstic, va dir després del partit que "la categoria no es compra sinó que és té".
Futbol

Indignació a Tarragona per l'arbitratge a Llagostera i queixes pel tracte rebut per part de l'equip del Gironès

Després de quedar-se sense l'ascens a Segona Divisió, a Tarragona encara dura la indignació per l'arbitratge del partit de tornada al camp del Llagostera i pel tracte rebut al camp del conjunt del Gironès. El president del Nàstic, Josep Maria Andreu, va dir després del partit que "la categoria no es compra sinó que és té", mentre que l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, va qualificar l'àrbitre de lladre.

Actualitzat

Després de quedar-se sense l'ascens a Segona Divisió, a Tarragona encara dura la indignació per l'arbitratge del partit de tornada al camp del Llagostera i pel tracte rebut al camp del conjunt del Gironès.

El president del Nàstic, Josep Maria Andreu, va dir després del partit que "la categoria no es compra sinó que és té" i va lamentar les provocacions d'alguns aficionats del Llagostera. En general, els tarragonins també van marxar descontents amb l'actuació arbitral. El tècnic Vicente Moreno va preferir mossegar-se la llengua mentre que l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, va anar més enllà en les seves crítiques cap el col·legiat.

«Ens ha robat el partit un lladre que vestia de groc. No puc dir-ho d'una altra manera: l'àrbitre s'ha carregat el partit. Hem d'estar orgullosos de l'afició: han reaccionat com mai», va dir Ballesteros. L'alcalde tarragoní també va lamentar el tracte rebut pel Llagostera. «El tracte rebut pel club ha estat lamentable i penós. Estic calent i no vull dir més. Ens hem posat amb l'afició a veure el partit per calmar i posar pau», va afegir.

Per la seva banda, el capità del Nàstic, Xisco Campos, també va criticar durament l'arbitratge de Rubén Eiriz a Llagostera i va carregar amb contundència contra el club llagosterenc per la seva antiesportivitat en les pilotes que sortien fora del terreny de joc."Hem fet un esforç enorme, deixant-nos la pell i lluitant-ho tot, però ens han putejat al màxim. L'arbitratge ha estat de pel·lícula i ens tiraven pilotes al camp tota l'estona. Això ha estat d'equip de regional. És una vergonya com pugen: així no".

Anar al contingut