Michael Schumacher, el set vegades campió del món de Fórmula 1 (EFE)
Michael Schumacher, el set vegades campió del món de Fórmula 1 (EFE)
Fórmula 1

Incertesa sobre la salut de Schumacher un any després del seu greu accident

Michael Schumacher continua recuperant-se a la seva casa de Gland (Suïssa), on va ser traslladat al setembre després de despertar del coma al qual va ser induït a l'hospital de Grenoble (França)

Actualitzat

El set vegades campió del món va ser traslladat a una clínica de rehabilitació a Lausana, prop de la seva casa suïssa de Gland, en la qual va estar-se fins al setembre, quan va ser portat fins al seu domicili, que ha estat habilitat per al seu tractament. Mentre alguns metges confien que el pilot pugui tornar a valer-se per ell mateix, altres experts consideren que Schumacher quedarà invàlid.

El 13 de novembre, coincidint amb el vintè aniversari de la seva primera victòria en un gran premi de Fórmula 1, la família va reactivar la pàgina oficial de l'alemany, com a resposta a les mostres d'afecte. A més a més, el pilot va rebre el premi alemany Bambi, atorgat pels seus èxits i rendiment.

Un dia fatídic

El 29 de desembre de 2013, mentre esquiava amb la seva família, Schumacher va sofrir una greu caiguda i es va donar un cop al cap amb una pedra. El pilot va ser operat dos cops i se li va induir un coma, en el qual va continuar per seguretat durant mesos. No va ser fins a l'abril que va començar a estar conscient i al juny ja estava despert del tot.

El pilot va guanyar 91 gran premis de Fórmula 1 (el primer fa ara 20 anys), va acumular 155 podis i 77 voltes ràpides, i va aconseguir partir en 68 ocasions de la primera posició de la graella de sortida.

Anar al contingut