Serge Aurier
Una imatge del vídeo de Serge Aurier que s'ha difós per internet
Futbol

Incendi al PSG per un vídeo d'Aurier amb insults contra Blanc, Di María i Ibrahimovic

En un xat amb admiradors, el lateral Serge Aurier va anomenar l'entrenador "marieta" i va menystenir greument els companys

Actualitzat

Quan només falten dos dies perquè el Paris Saint-Germain jugui l'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions contra el Chelsea, un vídeo publicat a internet ha desencadenat una tempesta que pot desestabilitzar el vestidor del club francès.

En la gravació, l'autoria de la qual no està confirmada, es pot veure Serge Aurier al costat d'un amic contestant preguntes que els fans li han enviat a través de la xarxa, i en aquests comentaris critica Laurent Blanc i a companys d'equip com Ángel di María o Zlatan Ibrahimovic.

Durant la sessió de preguntes, realitzada a través de l'aplicació Periscope, un internauta envia la següent qüestió: "Blanc es fa sovint la boja?"; a la qual cosa el lateral ivorià respon: "És un marieta", i posteriorment insinua que l'entrenador li toca "els collons" a Ibrahimovic i "a tothom."

Quan li pregunten per per Di María, Aurier deixar anar que l'extrem argentí "és un titella."

Un altre fan insisteix amb Ibrahimovic, en concret amb la relació que el lateral té amb el suec, i la resposta també és contundent: "Ja veus que tinc molts nassos, et sembla que em pot pressionar?"

Apartat de l'equip

En les primeres hores des de difusió del vídeo, el PSG no s'ha pronunciat oficialment, però ja ha pres mesures disciplinars. Aurier ha estat apartat de l'equip, ja no s'ha entrenat aquest diumenge i no entrarà en la convocatòria del partit contra el Chelsea.

Des de l'entorn del jugador s'espera que convoqui una roda de premsa pròximament per explicar-se i anunciar una possible denúncia per falsificació contra els responsables de l'aparició del vídeo.

Aurier ja va protagonitzar un escàndol amb un vídeo que va penjar a Facebook el març passat, en el qual deia "porc fill de puta" a l'àrbitre holandès Björn Kuipers per l'actuació precisament en una altra eliminatòria de Champions contra Chelsea.

Aquí podeu veure el vídeo de la polèmica,

Anar al contingut