Bàsquet

Important triomf dels Grizzlies contra Portland (102-98) i derrota dels Bulls a casa davant els Hawks (99-107)

Marc Gasol i Randolph mantenen Portland a ratlla i Pau no pot evitar la derrota dels Bulls contra els Hawks

Actualitzat

La parella interior dels Grizzlies, formada per Marc Gasol i Zach Randolph, va estar demolidora en un important duel de líders de divisió a l'Oest, contra els Trail Blazers, que es va decantar a favor dels de Memphis (102-98) en els últims instants.

L'heroi del partit, però, va ser el base eslovè Beno Udrih, que va fer els dos bàsquets que van donar la diferència decisiva de quatre punts en els últims trenta segons. Gasol va fer 15 punts i va agafar vuit rebots, per sota de l'altre protagonista de la nit, Randolph. L'ala pivot (20 i 15) es va convertir en el màxim anotador històric dels Grizzlies, amb 4.103 punts, set més que els que havia fet, precisament, Pau Gasol.

El germà gran no va tenir tanta sort en el partit dels Bulls contra uns Hawks imparables (han guanyat 26 dels últims 28 partits). Pau va tornar a fer un paper destacat amb 22 punts i 15 rebots, però no va poder evitar la derrota a casa (99-107). Derrick Rose va fregar el triple doble amb 23 punts, 10 assistències i 8 rebots.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut