Atletisme

Ilias Fifa nega la seva implicació en una xarxa de tràfic de substàncies dopants

El campió d'Europa dels 5.000 metres assegura que és fals que la Policia Nacional trobés al seu domicili EPO i anabolitzants

Actualitzat

Ilias Fifa, campió d'Europa de 5.000 metres i que dimecres passat va ser detingut al costat de vuit persones més en una operació antidopatge, ha negat que la Policia Nacional trobés al seu domicili EPO i anabolitzants, en una roda de premsa que ha fet al Parc de Can Zam de Santa Coloma de Gramenet.

"Tant en diaris o televisions com a les xarxes socials s'ha parlat que, a més d'estar en el centre d'una trama il·legal, al meu domicili es van trobar productes com EPO o anabolitzants, la qual cosa és totalment mentida. L'únic que hi tenia eren vitamines i suplements esportius permesos per a la pràctica del meu esport, tal com l'escorcoll que va fer la policia pot demostrar", ha explicat en un comunicat.
 

Fifa, de 28 anys, va ser posat en llibertat provisional divendres passat després d'acollir-se al seu dret a no declarar davant el Jutjat d'Instrucció número 4 de Mataró, que investiga un delicte contra la salut pública. L'atleta del FC Barcelona ha dit que està "realment sorprès davant les acusacions" que el relacionen "amb una xarxa de tràfic de substàncies dopants" i també per l'escorcoll que la policia va fer al seu domicili de Santa Coloma de Gramenet.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut