Ilias Fifa, just després de coronar-se campió d'Europa dels 5.000 metres (Reuters)
Atletisme

Ilias Fifa, en llibertat provisional amb càrrecs després de negar-se a declarar al jutjat d'instrucció 4 de Mataró

L'actual campió d'Europa dels 5.000 metres està obligat a comparèixer al jutjat dos cops al mes, li han retirat el passaport i té la prohibició de sortir del territori espanyol per la seva suposada participació en una xarxa de distribució de medicaments perillosos per a la salut

Actualitzat

El jutjat d'instrucció número 4 de Mataró ha rebut aquest divendres els sis detinguts dins l'operació contra el dopatge en l'atletisme. Els sis acusats, entre els quals hi ha Ilias Fifa, actual campió d'Europa dels 5.000 metres, s'han acollit al seu dret a no declarar i la magistrada ha acordat per a tots ells la llibertat provisional amb l'obligació de comparèixer al jutjat dos cops al mes, la retirada del passaport i la prohibició de sortir del territori espanyol.

Els altres tres detinguts que ahir van passar a disposició judicial als altres jutjats fora de Catalunya també van quedar en llibertat provisional amb la retirada del passaport, la prohibició de sortir del territori espanyol i compareixences puntuals en el jutjat. La causa està oberta per l'ús de medicaments greument perillosos per a la salut.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut