Ilias Fifa, el campió d'Europa resident a Santa Coloma de Gramenet, entra després de completar una sèrie discreta (EFE)
Jocs Olímpics

Ilias Fifa, Adel Mechaal i Toni Abadía, eliminats a la primera ronda dels 5.000 metres

Paper discret de la delegació espanyola als 5.000 metres. Fifa i Mechaal, que arribaven a Rio com a campió i subcampió europeus de la distància, respectivament, no han tingut possibilitats de classificació en cap moment

Actualitzat

Els tres representants de la delegació espanyola als 5.000 metres masculins s'han quedat fora de la final, tot i que venien amb el crèdit del bon paper que havien fet al recent Campionat d'Europa d'atletisme.

Ilias Fifa, que arribava a Rio com a campió d'Europa, ha quedat novè en la seva sèrie (13.30,23), una sèrie molt lenta, cosa que ha impedit que es pogués classificar per temps. Tan ràpida ha estat la segona sèrie en comparació que Adel Mechaal (13.34,42) ha estat dissetè i l'aragonès Toni Abadía (14.33,20) s'ha despenjat des de l'inici i ha acabat 21è.

Esther Guerrero frega la classificació

Esther Guerrero no ha pogut entrar tampoc a la final dels 800 metres femenins, tot i que ha estat ben a prop. La banyolina ha liderat la seva sèrie fins a la recta final, però ha entrat finalment en tercer lloc quan es classificaven directament les dues primeres de cada sèrie. Els 2.01,85 tampoc li han servit per classificar-se per temps.

 

Anar al contingut