Futbol

Iker Casillas, visiblement emocionat, s'acomiada del Reial Madrid després de 25 anys

L'exporter blanc ha pronunciat un discurs de deu minuts per agrair al club i a l'afició un període de la seva vida que ha qualificat d'"inoblidable"

Actualitzat

El fins ara porter i capità del Reial Madrid, Iker Casillas, s'ha acomiadat aquest diumenge entre llàgrimes en un acte per tancar una etapa de 25 anys al club blanc que, en les seves pròpies paraules, l'hi "ha donat tot" i gràcies al qual ha "viscut moments únics i irrepetibles". Casillas ha comparegut tot sol davant els mitjans de comunicació a la sala de premsa de l'estadi Santiago Bernabéu i ha pronunciat, tallat de tant en tant per algun sanglot, un breu discurs de comiat que portava preparat.

"Després de 25 anys defensant l'escut de l'equip més gran del món, arriba un dia difícil en la meva vida esportiva: dir adéu a una institució que m'ho ha donat tot. Amb nou anys vaig vestir per primer cop la samarreta del Reial Madrid i vaig veure complert el meu somni", ha puntualitzat al final d'un parlament que ha durant deu minuts.

El nou porter del Porto, de 34 anys, ha confessat que s'havia trobat davant un dels moments més "difícils" de la seva carrera, però ha volgut marxar expressant un esperançador "fins aviat" dedicat a l'afició, a la qual ha agraït el suport "en els bons moments i en els dolents". Amb això últim ha obviat, amb generositat i elegància, els xiulets constants que ha sentit els últims dos anys a Chamartín.

Iker Casillas marxa del Reial Madrid amb cinc Lligues, dues Copes i tres Lligues de Campions guanyades.

La premsa portuguesa dóna la benvinguda al nou "drac"

Iker Casillas s'ha convertit en el protagonista de la premsa portuguesa d'aquest cap de setmana. Després de tot el serial viscut aquests dies, finalment s'ha produït el traspàs i els portuguesos ho celebren.

"Oficial: Casillas de camí", és el titular del diari "O Jogo", on explica que tot i que les negociacions s'han complicat aquest dissabte, el dia ha acabat amb l'anunci oficial de la sortida del jugador del club blanc. El diari qualifica el jugador com un dels "millors porters del món".

"La tercera és la bona" és com ho ha titulat el diari "Record", que també fa un repàs dels jugadors de la lliga lusitana que ja han intentat batre en el passat el nou porter del Porto.

"Casillas ja és drac" és el titular d'"A Bola". Al diari expliquen que tot i que les negociacions semblava que havien arribat a un punt mort, "el final de la novel·la va arribar a la nit".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut